Hvad skal du anskaffe af udstyr

Eksempen på den rigtige skosål

Klubben har ingen særlige regler for, hvilken beklædning du møder op i.

Har du ingen ketsjer, når du møder op første gang, stiller klubben ketsjer til rådighed for dig, så du kan prøve, om det er den rigtige m.h.t. grebets tykkelse og opstrengning.

Du kan herefter vælge, om du vil anskaffe dig en ny ketsjer hos din lokale sportsforretning, eller købe den ketsjer, du har prøvet at spille med. Seniorketsjeren koster 400 kr. - juniorketsjeren 200 kr.

Du skal have rigtige tennissko på med en fin profil, som sikrer, at tennisgruset forbliver uden trædemærker. Sko, som anvendes til indendørs håndbold eller badminton med fladt profil kan også anvendes.

Fritidssko eller løbesko med groft profil må ikke anvendes, da de ødelægger overfladen på grusbanen, og det vil tage meget tid at genoprette banen, hvis det sker. Se eksemplet nedenfor.

Eksempel på en løbesko som ikke må benyttes!!!!!!!!!!!!